Pannetje van mantelschelpen met cantharellen geparfumeerd met een vleugje vanille


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 stokje vanille
- 1 takje bladpeterselie
- 1/4 ontvette gevogeltebouillon
- 400 g diepgevroren mantelschelpnoten
- 10 cl droge witte wijn
- 1 el olijfolie
- 1 sjalot
- 400 g verse cantharellen
- 1 stokje vanille
- 1 takje bladpeterselie
- 1/4 ontvette gevogeltebouillon
- 400 g diepgevroren mantelschelpnoten
- 10 cl droge witte wijn
- 1 el olijfolie
- 1 sjalot
- 400 g verse cantharellen