Recept zoekresultatenPannetje van mantelschelpen met cantharellen geparfumeerd met een vleugje vanille
Recept zoekresultatenPannetje van mantelschelpen met cantharellen geparfumeerd met een vleugje vanille
Delhaize logo
  • Pannetje van mantelschelpen met cantharellen geparfumeerd met een vleugje vanille
    Nutri-Score A

Pannetje van mantelschelpen met cantharellen geparfumeerd met een vleugje vanille

Pannetje van mantelschelpen met cantharellen geparfumeerd met een vleugje vanilleA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 stokje vanille
  • 1 takje bladpeterselie
  • 1/4 ontvette gevogeltebouillon
  • 400 g diepgevroren mantelschelpnoten
  • 10 cl droge witte wijn
  • 1 el olijfolie
  • 1 sjalot
  • 400 g verse cantharellen
  • 1 stokje vanille
  • 1 takje bladpeterselie
  • 1/4 ontvette gevogeltebouillon
  • 400 g diepgevroren mantelschelpnoten
  • 10 cl droge witte wijn
  • 1 el olijfolie
  • 1 sjalot
  • 400 g verse cantharellen