1
Meng de bloem, het zout, de suiker, de kardemom, de eieren, de melk en de olie in een kom. Klop stevig met een garde tot het beslag glad is. Voeg het water toe en laat 1 uur rusten in de koelkast.
2
Voeg het sinaasappelsap en een beetje zeste toe aan het beslag. Meng het deeg goed.
3
Verwarm een pannenkoekenpan. Is deze goed heet? Laat dan wat boter smelten en verdeel een kleine lepel beslag gelijkmatig over de pan. Bak de pannenkoeken aan beide zijden en stapel op een bord. Houd ze warm door ze in de oven op 50°C, afgedekt met aluminiumfolie, te bewaren.
4
Serveer met plakjes sinaasappel, kaneel en een beetje suiker.
1
Meng de bloem, het zout, de suiker, de kardemom, de eieren, de melk en de olie in een kom. Klop stevig met een garde tot het beslag glad is. Voeg het water toe en laat 1 uur rusten in de koelkast.
2
Voeg het sinaasappelsap en een beetje zeste toe aan het beslag. Meng het deeg goed.
3
Verwarm een pannenkoekenpan. Is deze goed heet? Laat dan wat boter smelten en verdeel een kleine lepel beslag gelijkmatig over de pan. Bak de pannenkoeken aan beide zijden en stapel op een bord. Houd ze warm door ze in de oven op 50°C, afgedekt met aluminiumfolie, te bewaren.
4
Serveer met plakjes sinaasappel, kaneel en een beetje suiker.