Paasbrioche

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g bloem voor fijngebak
- 11 g droge gist
- 25 cl volle melk
- 75 g zachte boter
- 2 hele eieren op kamertemperatuur
- 1 eierdooier
- 50 g kristalsuiker
- 1 mespunt fijne suiker
- 10 g zout
- 1 snufje zout
- 1 el citroensap
- een paar stukjes parelsuiker
- 500 g bloem voor fijngebak
- 11 g droge gist
- 25 cl volle melk
- 75 g zachte boter
- 2 hele eieren op kamertemperatuur
- 1 eierdooier
- 50 g kristalsuiker
- 1 mespunt fijne suiker
- 10 g zout
- 1 snufje zout
- 1 el citroensap
- een paar stukjes parelsuiker