Delhaize logo
  • Paasbrioche

Paasbrioche

Paasbrioche
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 500 g bloem voor fijngebak
  • 11 g droge gist
  • 25 cl volle melk
  • 75 g zachte boter
  • 2 hele eieren op kamertemperatuur
  • 1 eierdooier
  • 50 g kristalsuiker
  • 1 mespunt fijne suiker
  • 10 g zout
  • 1 snufje zout
  • 1 el citroensap
  • een paar stukjes parelsuiker
  • 500 g bloem voor fijngebak
  • 11 g droge gist
  • 25 cl volle melk
  • 75 g zachte boter
  • 2 hele eieren op kamertemperatuur
  • 1 eierdooier
  • 50 g kristalsuiker
  • 1 mespunt fijne suiker
  • 10 g zout
  • 1 snufje zout
  • 1 el citroensap
  • een paar stukjes parelsuiker