Oestertartaar met spinaziewaterkerscoulis en gin-espuma

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 6 el citroensap
- 10 g gerookte haringkuit
- 1 snufje komijnpoeder
- 6 el gin
- 10 g gekookte waterkers
- 25 g gekookte spinazie
- 1,5 bladeren gelatine
- 3,5 el verse room
- 1 el droge witte wijn
- 1/2 kl agar-agar
- 3 el suikerrietsiroop
- 1 kl Eau de Villée
- 3 el zure room taste of Inspirations
- 2 gaspatronen
- 2 mooie kerveltoefjes
- 2 stuks garnalenkroepoek
- geraspte limoenschil
- espelettepeper in poeder
- peper
- 2 eiwitten
- 12 oesters
- 1 sjalot
- 6 el citroensap
- 10 g gerookte haringkuit
- 1 snufje komijnpoeder
- 6 el gin
- 10 g gekookte waterkers
- 25 g gekookte spinazie
- 1,5 bladeren gelatine
- 3,5 el verse room
- 1 el droge witte wijn
- 1/2 kl agar-agar
- 3 el suikerrietsiroop
- 1 kl Eau de Villée
- 3 el zure room taste of Inspirations
- 2 gaspatronen
- 2 mooie kerveltoefjes