Recept zoekresultatenOestertartaar met spinaziewaterkerscoulis en gin-espuma
Recept zoekresultatenOestertartaar met spinaziewaterkerscoulis en gin-espuma
Delhaize logo

Oestertartaar met spinaziewaterkerscoulis en gin-espuma

Oestertartaar met spinaziewaterkerscoulis en gin-espuma
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 6 el citroensap
  • 10 g gerookte haringkuit
  • 1 snufje komijnpoeder
  • 6 el gin
  • 10 g gekookte waterkers
  • 25 g gekookte spinazie
  • 1,5 bladeren gelatine
  • 3,5 el verse room
  • 1 el droge witte wijn
  • 1/2 kl agar-agar
  • 3 el suikerrietsiroop
  • 1 kl Eau de Villée
  • 3 el zure room taste of Inspirations
  • 2 gaspatronen
  • 2 mooie kerveltoefjes
  • 2 stuks garnalenkroepoek
  • geraspte limoenschil
  • espelettepeper in poeder
  • peper
  • 2 eiwitten
  • 12 oesters
  • 1 sjalot
  • 6 el citroensap
  • 10 g gerookte haringkuit
  • 1 snufje komijnpoeder
  • 6 el gin
  • 10 g gekookte waterkers
  • 25 g gekookte spinazie
  • 1,5 bladeren gelatine
  • 3,5 el verse room
  • 1 el droge witte wijn
  • 1/2 kl agar-agar
  • 3 el suikerrietsiroop
  • 1 kl Eau de Villée
  • 3 el zure room taste of Inspirations
  • 2 gaspatronen
  • 2 mooie kerveltoefjes