Oester met sint-jakobsnoot en groene appel
door Yves Mattagne


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 sint-jakobsschelpen
- 1/2 komkommer
- 4 takjes zeekraal
- 2 takjes dille
- 4 hazelnoten
- 4 eetbare bloemen
- 4 creuse-oesters (voor de oesters)
- 10 g groene selder (voor de oesters)
- 10 g Granny Smith-appel (voor de oesters)
- 1 limoen (voor de oesters)
- 2 takjes dille (voor de oesters)
- 100 g crème d’Isigny (voor de oesters)
- peper (voor de oesters)
- zout (voor de oesters)
- 2 sint-jakobsschelpen
- 1/2 komkommer
- 4 takjes zeekraal
- 2 takjes dille
- 4 hazelnoten
- 4 eetbare bloemen
- 4 creuse-oesters (voor de oesters)
- 10 g groene selder (voor de oesters)
- 10 g Granny Smith-appel (voor de oesters)
- 1 limoen (voor de oesters)
- 2 takjes dille (voor de oesters)
- 100 g crème d’Isigny (voor de oesters)
- peper (voor de oesters)
- zout (voor de oesters)