Noedelsalade met kip en pindasaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g bio kippenboutfilets
- 1 bussel koriander
- 1 bussel munt (in pot)
- 200 g brede rijstnoedels (5 mm)
- 2 el yoghurt natuur
- 1 kl komijnpoeder
- 1 kl kruiden ‘Indian style’ Santa Maria
- 50 g geroosterde pinda’s (voor de pindasaus en de garnituur)
- 2 el pindakaas (voor de pindasaus en de garnituur)
- 4 el yoghurt natuur (voor de pindasaus en de garnituur)
- 1 el honing (voor de pindasaus en de garnituur)
- 1 komkommer
- 1 Granny Smith appel
- 1/2 biolimoen
- peper
- 1/2 biolimoen (voor de pindasaus en de garnituur)
- 300 g bio kippenboutfilets
- 1 bussel koriander
- 1 bussel munt (in pot)
- 200 g brede rijstnoedels (5 mm)
- 2 el yoghurt natuur
- 1 kl komijnpoeder
- 1 kl kruiden ‘Indian style’ Santa Maria
- 50 g geroosterde pinda’s (voor de pindasaus en de garnituur)
- 2 el pindakaas (voor de pindasaus en de garnituur)
- 4 el yoghurt natuur (voor de pindasaus en de garnituur)
- 1 el honing (voor de pindasaus en de garnituur)
- 1 komkommer
- 1 Granny Smith appel
- 1/2 biolimoen
- peper