Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenNectarines met karamel, olijfolie en rozemarijn
Delhaize logo
C

Nectarines met karamel, olijfolie en rozemarijn

Nectarines met karamel, olijfolie en rozemarijnC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 takjes rozemarijn
  • 70 g suiker
  • 5 el water
  • 250 g mascarpone
  • 1 el olijfolie
  • 4 nectarines
  • 2 takjes rozemarijn
  • 70 g suiker
  • 5 el water
  • 250 g mascarpone
  • 1 el olijfolie
  • 4 nectarines

Begin met koken

: 15 min
1
Snijd de vruchten in twee en verwijder de pit.
2
Giet de suiker en het water in een pan. Breng op middelmatig vuur aan de kook tot de suiker oplost en de karamel blond wordt.
3
Haal van het vuur en voeg de olijfolie toe. Roer, zet terug op een zacht vuur en voeg de vruchten en de rozemarijn toe. Laat 5 min koken tot de karamel glad is.
4
Schik de vruchten in serveerschaaltjes. Overgiet met de karamel en serveer warm met een bolletje mascarpone.
1
Snijd de vruchten in twee en verwijder de pit.
2
Giet de suiker en het water in een pan. Breng op middelmatig vuur aan de kook tot de suiker oplost en de karamel blond wordt.
3
Haal van het vuur en voeg de olijfolie toe. Roer, zet terug op een zacht vuur en voeg de vruchten en de rozemarijn toe. Laat 5 min koken tot de karamel glad is.
4
Schik de vruchten in serveerschaaltjes. Overgiet met de karamel en serveer warm met een bolletje mascarpone.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 793; energie (kCal): 191; vetten (g): 13,9; verzadigde vetten (g): 8,5; koolhydraten (g): 14,7; suikers (g): 13,5; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 1,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 373,4
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 793; energie (kCal): 191; vetten (g): 13,9; verzadigde vetten (g): 8,5; koolhydraten (g): 14,7; suikers (g): 13,5; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 1,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 373,4
Vegetarisch
Overig
Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Brugnon
4

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Rozemarijn | Verpakt
Delhaize Rozemarijn | Verpakt
20 gr
1
55
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
Delhaize Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 1,5 l
  • little-lione.external.82792960.svg
2
41
Mascarpone
Dilea Mascarpone
250 gr
2de tegen -50%
4
59

Reeds in je keuken

Suiker | Vervanger
Zusto Suiker | Vervanger
300 gr
4
39
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Totaal:
€8,55

Deze recepten kan je ook leuk vinden