Naked cake met citroen, mascarpone en kerstzandkoekjes

Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 20 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 350 g bloem
- 3 kl bakpoeder
- 370 g kristalsuiker
- 175 g boter
- 150 g kristalsuiker (voor de lemon curd)
- 150 g boter (voor de lemon curd)
- 375 g bloem (+ voor het werkblad) (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 220 g kristalsuiker (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 185 g boter (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 1/2 bussel rozemarijn (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 750 g mascarpone (voor de crème)
- 7,5 dl room (voor de crème)
- 120 g bloemsuiker (voor de crème)
- 14 eieren
- 4 eieren (voor de lemon curd)
- 3 grote citroenen (voor de lemon curd)
- 1 ei + 1 eidooier (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 1 snufje zout (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 350 g bloem
- 3 kl bakpoeder
- 370 g kristalsuiker
- 175 g boter
- 150 g kristalsuiker (voor de lemon curd)
- 150 g boter (voor de lemon curd)
- 375 g bloem (+ voor het werkblad) (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 220 g kristalsuiker (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 185 g boter (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 1/2 bussel rozemarijn (voor de zandkoekjes en de afwerking)
- 750 g mascarpone (voor de crème)
- 7,5 dl room (voor de crème)
- 120 g bloemsuiker (voor de crème)
- 14 eieren
- 4 eieren (voor de lemon curd)