Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenN'ice cream met aardbeien
Delhaize logo
  • N'ice cream met aardbeien
    A

N'ice cream met aardbeien

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegan
Kids,Romantisch diner
Dessert
N'ice cream met aardbeienA

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 750 g aardbeien
  • 6 grote bananen
  • 3 citroenen
  • 250 g frambozencoulis
  • 1 dl amandelmelk
  • 6 el agavesiroop

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Aardbei

Delhaize

Aardbei

3 × 250 gr

€13,47

Bananen | BIO

Delhaize

Bananen | BIO

2 × 850 gr

Bio

€4,30

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Coulis | Framboos | 80% fruit

Ponthier

Coulis | Framboos | 80% fruit

250 gr

€5,99

Amandel | Drink

Delhaize

Amandel | Drink

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,59

Agave  | Siroop | Bio

Delhaize

Agave | Siroop | Bio

345 gr

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,85

Totaal:
€28,89

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min. (+ 6 u. vriestijd)

  1. Schil de bananen en snijd ze in schijfjes. Verwijder de steeltjes van 500 g aardbeien en snijd de grootste in 2. Verdeel het fruit over een grote schaal, dek af en zet minstens 6 u in de diepvriezer.
  2. Doe de helft van de diepgevroren bananen in een blender. Mix met 3 el agavesiroop en de amandeldrink tot een smeuïg ijs. Bewaar in de diepvriezer.
  3. Doe de rest van de bananen met de diepgevroren aardbeien in de blender. Mix met 3 el agavesiroop en het sap van de citroenen (naar eigen smaak) tot een smeuïg ijs. Bewaar in de diepvriezer.
  4. Serveer de 2 aroma’s samen. Werk af met de overige stukjes aardbeien en de frambozencoulis.

Kooktip

Zet het fruit gerust een paar dagen op voorhand in de diepvriezer, zo is je n’ice cream mooi stevig.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 290; energie (kCal): 69; vetten (g): 0,4; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 15,7; suikers (g): 10,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 0,8; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 243,78
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 290; energie (kCal): 69; vetten (g): 0,4; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 15,7; suikers (g): 10,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 0,8; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 243,78
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids,Romantisch diner
Dessert
Lente,Zomer
Dessert
  • N'ice cream met aardbeien
    A

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Aardbei

Delhaize

Aardbei

3 × 250 gr

€13,47

Bananen | BIO

Delhaize

Bananen | BIO

2 × 850 gr

Bio

€4,30

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Coulis | Framboos | 80% fruit

Ponthier

Coulis | Framboos | 80% fruit

250 gr

€5,99

Amandel | Drink

Delhaize

Amandel | Drink

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,59

Agave  | Siroop | Bio

Delhaize

Agave | Siroop | Bio

345 gr

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€2,85

Totaal:
€28,89