Recept zoekresultatenMultivruchten- en groentesap
Delhaize logo
  • Multivruchten- en groentesap
    C

Multivruchten- en groentesap

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Brunch,Picknick
Dranken
Multivruchten- en groentesapC

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 10 verse spinazieblaadjes
  • 1/4 komkommer
  • 1/4 Galiameloen
  • 1/2 citroen (het sap)
  • 5 g verse muntblaadjes
  • 1,5 dl appelsap

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Munt | Vers | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    84,50 €/kg
    €1,69
    F2021022500077550000
  • Sap | Appel
    90 cl
    3,66 €/l
    €3,29
    F2012101100381600000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min.

    1. Houd enkele muntblaadjes apart voor de versiering.
    2. Doe de komkommer, de spinazieblaadjes, de meloen en de muntblaadjes in de blender en mix samen met het citroensap en het appelsap tot een smoothie.

    Kooktip

    Goed om te weten: heb je liever een fijner sap? Haal de smoothie dan nog eens door een zeefdoek.
    3 varianten:

    • Rode bieten (gekookt) + appelsap + citroensap + gembersap
    • Mango + passievrucht + sinaasappelsap
    • Appelsap + frambozen + aardbeien

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 136; energie (kCal): 32; vetten (g): 0,2; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 6,2; suikers (g): 5,2; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 0,7; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 141,18
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegan
    Brunch,Picknick
    Overig
    Herfst,Winter
    Dranken
    • Multivruchten- en groentesap
      C

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Munt | Vers | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    84,50 €/kg
    €1,69
    F2021022500077550000
  • Sap | Appel
    90 cl
    3,66 €/l
    €3,29
    F2012101100381600000