Recept zoekresultatenMosselen met vermout, venkelzaadjes en zeekraal
Recept zoekresultatenMosselen met vermout, venkelzaadjes en zeekraal
Delhaize logo
  • Mosselen met vermout, venkelzaadjes en zeekraal
    A

Mosselen met vermout, venkelzaadjes en zeekraal

Mosselen met vermout, venkelzaadjes en zeekraalA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kg mosselen
  • 3 stengels witte bleekselderij
  • 100 g zeekraal
  • 1 Ui
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 2,5 dl witte vermout
  • 2 el olijfolie
  • 2 el kruiden ‘Mosselen gastronomisch’ Delhaize
  • 1 kl venkelzaadjes
  • 1 kl zachte chilivlokken
  • 1 kg mosselen
  • 3 stengels witte bleekselderij
  • 100 g zeekraal
  • 1 Ui
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 2,5 dl witte vermout
  • 2 el olijfolie
  • 2 el kruiden ‘Mosselen gastronomisch’ Delhaize
  • 1 kl venkelzaadjes
  • 1 kl zachte chilivlokken