Mosselen met vermout, venkelzaadjes en zeekraal


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg mosselen
- 3 stengels witte bleekselderij
- 100 g zeekraal
- 1 Ui
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 2,5 dl witte vermout
- 2 el olijfolie
- 2 el kruiden ‘Mosselen gastronomisch’ Delhaize
- 1 kl venkelzaadjes
- 1 kl zachte chilivlokken
- 1 kg mosselen
- 3 stengels witte bleekselderij
- 100 g zeekraal
- 1 Ui
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 2,5 dl witte vermout
- 2 el olijfolie
- 2 el kruiden ‘Mosselen gastronomisch’ Delhaize
- 1 kl venkelzaadjes
- 1 kl zachte chilivlokken