Mixed grill van lam en fijne groentjes
door Sofie Dumont

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 8 lamskoteletten
- 200 g lamsnoot
- 4 lage lamsribben
- 4 merguezworstjes
- 400 g lamsgehakt zonder kruiden
- 2 kg groenten naar keuze
- 50 g gedopte pistachenoten
- 2 dl olijfolie
- 1/2 kl paprikapoeder
- 1/2 kl komijnpoeder
- peper en zout
- 2 el zout (voor het vlees)
- 2 el knoflookpoeder (voor het vlees)
- 1 el gemalen zwarte peper (voor het vlees)
- 1 kl gedroogde basilicum (voor het vlees)
- 1 kl gedroogde oregano (voor het vlees)
- 1 kl gedroogde tijm (voor het vlees)
- 1 komkommer (voor de taboulé feta)
- 1 citroen (voor de taboulé feta)
- 300 g parelcouscous (voor de taboulé feta)
- 200 g feta (voor de taboulé feta)
- 4 el olijfolie (voor de taboulé feta)
- 1 bussel dille (voor de taboulé feta)
- 1 komkommer (voor de tzatziki)
- 1 citroen (voor de tzatziki)
- 200 g griekse yoghurt (voor de tzatziki)
- 1 bussel dille (voor de tzatziki)
- 2 teentje knoflook (voor de tzatziki)
- 8 cl Xeres-azijn (voor de muntsaus)
- 12 cl olijfolie (voor de muntsaus)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de muntsaus)
- 1/2 bussel munt (voor de muntsaus)
- 2 teentjes knoflook (voor de muntsaus)
- 8 lamskoteletten
- 200 g lamsnoot
- 4 lage lamsribben
- 4 merguezworstjes
- 400 g lamsgehakt zonder kruiden
- 2 kg groenten naar keuze
- 50 g gedopte pistachenoten
- 2 dl olijfolie
- 1/2 kl paprikapoeder
- 1/2 kl komijnpoeder
- peper en zout
- 2 el zout (voor het vlees)
- 2 el knoflookpoeder (voor het vlees)
- 1 el gemalen zwarte peper (voor het vlees)
- 1 kl gedroogde basilicum (voor het vlees)