Recept zoekresultatenMixed grill van lam en fijne groentjes
Recept zoekresultatenMixed grill van lam en fijne groentjes
Delhaize logo
  • Mixed grill van lam en fijne groentjes

Mixed grill van lam en fijne groentjes

door Sofie Dumont
Mixed grill van lam en fijne groentjes
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 8 lamskoteletten
  • 200 g lamsnoot
  • 4 lage lamsribben
  • 4 merguezworstjes
  • 400 g lamsgehakt zonder kruiden
  • 2 kg groenten naar keuze
  • 50 g gedopte pistachenoten
  • 2 dl olijfolie
  • 1/2 kl paprikapoeder
  • 1/2 kl komijnpoeder
  • peper en zout
  • 2 el zout (voor het vlees)
  • 2 el knoflookpoeder (voor het vlees)
  • 1 el gemalen zwarte peper (voor het vlees)
  • 1 kl gedroogde basilicum (voor het vlees)
  • 1 kl gedroogde oregano (voor het vlees)
  • 1 kl gedroogde tijm (voor het vlees)
  • 1 komkommer (voor de taboulé feta)
  • 1 citroen (voor de taboulé feta)
  • 300 g parelcouscous (voor de taboulé feta)
  • 200 g feta (voor de taboulé feta)
  • 4 el olijfolie (voor de taboulé feta)
  • 1 bussel dille (voor de taboulé feta)
  • 1 komkommer (voor de tzatziki)
  • 1 citroen (voor de tzatziki)
  • 200 g griekse yoghurt (voor de tzatziki)
  • 1 bussel dille (voor de tzatziki)
  • 2 teentje knoflook (voor de tzatziki)
  • 8 cl Xeres-azijn (voor de muntsaus)
  • 12 cl olijfolie (voor de muntsaus)
  • 1/2 bussel bladpeterselie (voor de muntsaus)
  • 1/2 bussel munt (voor de muntsaus)
  • 2 teentjes knoflook (voor de muntsaus)
  • 8 lamskoteletten
  • 200 g lamsnoot
  • 4 lage lamsribben
  • 4 merguezworstjes
  • 400 g lamsgehakt zonder kruiden
  • 2 kg groenten naar keuze
  • 50 g gedopte pistachenoten
  • 2 dl olijfolie
  • 1/2 kl paprikapoeder
  • 1/2 kl komijnpoeder
  • peper en zout
  • 2 el zout (voor het vlees)
  • 2 el knoflookpoeder (voor het vlees)
  • 1 el gemalen zwarte peper (voor het vlees)
  • 1 kl gedroogde basilicum (voor het vlees)