Misokabeljauwhaasje met fijne knolselderraviolis
door Yves Mattagne


Moeilijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kabeljauwhaasjes
- 2 el rijstolie
- sichuanpeper
- 80 g saké (voor de moor de marinade)
- 125 g fijne kristalsuiker (voor de moor de marinade)
- 25 g zout (voor de moor de marinade)
- 1 knolselder (voor de knolselderravioli)
- 50 g komkommer (voor de knolselderravioli)
- 64 g wakame (voor de knolselderravioli)
- 50 g Granny Smith-appel (voor de knolselderravioli)
- 48 g limoensap (voor de knolselderravioli)
- 48 g sojasaus (voor de knolselderravioli)
- geroosterde sesamolie (voor de knolselderravioli)
- 5 g zwarte sesamzaadjes (voor de knolselderravioli)
- 5 g witte sesamzaadjes (voor de knolselderravioli)
- 3 eetbare bloemen (voor de knolselderravioli)
- 90 g misopasta (voor de miso)
- 24 g sake (voor de miso)
- 30 g fijne kristalsuiker (voor de miso)
- 12 g mirin (voor de miso)
- 5 g sojasaus (voor de miso)
- 15 g gember (voor de emulsie)
- 100 g sake (voor de emulsie)
- 50 g mirin (voor de emulsie)
- 100 g sojasaus (voor de emulsie)
- 100 g boter (voor de emulsie)
- 400 g kabeljauwhaasjes
- 2 el rijstolie
- sichuanpeper
- 80 g saké (voor de moor de marinade)
- 125 g fijne kristalsuiker (voor de moor de marinade)
- 25 g zout (voor de moor de marinade)
- 1 knolselder (voor de knolselderravioli)
- 50 g komkommer (voor de knolselderravioli)
- 64 g wakame (voor de knolselderravioli)
- 50 g Granny Smith-appel (voor de knolselderravioli)
- 48 g limoensap (voor de knolselderravioli)
- 48 g sojasaus (voor de knolselderravioli)
- geroosterde sesamolie (voor de knolselderravioli)
- 5 g zwarte sesamzaadjes (voor de knolselderravioli)
- 5 g witte sesamzaadjes (voor de knolselderravioli)