Recept zoekresultatenMisokabeljauwhaasje met fijne knolselderraviolis
Recept zoekresultatenMisokabeljauwhaasje met fijne knolselderraviolis
Delhaize logo
  • Misokabeljauwhaasje met fijne knolselderraviolis
    D

Misokabeljauwhaasje met fijne knolselderraviolis

door Yves Mattagne
Misokabeljauwhaasje met fijne knolselderraviolisD
Moeilijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g kabeljauwhaasjes
  • 2 el rijstolie
  • sichuanpeper
  • 80 g saké (voor de moor de marinade)
  • 125 g fijne kristalsuiker (voor de moor de marinade)
  • 25 g zout (voor de moor de marinade)
  • 1 knolselder (voor de knolselderravioli)
  • 50 g komkommer (voor de knolselderravioli)
  • 64 g wakame (voor de knolselderravioli)
  • 50 g Granny Smith-appel (voor de knolselderravioli)
  • 48 g limoensap (voor de knolselderravioli)
  • 48 g sojasaus (voor de knolselderravioli)
  • geroosterde sesamolie (voor de knolselderravioli)
  • 5 g zwarte sesamzaadjes (voor de knolselderravioli)
  • 5 g witte sesamzaadjes (voor de knolselderravioli)
  • 3 eetbare bloemen (voor de knolselderravioli)
  • 90 g misopasta (voor de miso)
  • 24 g sake (voor de miso)
  • 30 g fijne kristalsuiker (voor de miso)
  • 12 g mirin (voor de miso)
  • 5 g sojasaus (voor de miso)
  • 15 g gember (voor de emulsie)
  • 100 g sake (voor de emulsie)
  • 50 g mirin (voor de emulsie)
  • 100 g sojasaus (voor de emulsie)
  • 100 g boter (voor de emulsie)
  • 400 g kabeljauwhaasjes
  • 2 el rijstolie
  • sichuanpeper
  • 80 g saké (voor de moor de marinade)
  • 125 g fijne kristalsuiker (voor de moor de marinade)
  • 25 g zout (voor de moor de marinade)
  • 1 knolselder (voor de knolselderravioli)
  • 50 g komkommer (voor de knolselderravioli)
  • 64 g wakame (voor de knolselderravioli)
  • 50 g Granny Smith-appel (voor de knolselderravioli)
  • 48 g limoensap (voor de knolselderravioli)
  • 48 g sojasaus (voor de knolselderravioli)
  • geroosterde sesamolie (voor de knolselderravioli)
  • 5 g zwarte sesamzaadjes (voor de knolselderravioli)
  • 5 g witte sesamzaadjes (voor de knolselderravioli)