Recept zoekresultatenMinipaprika’s gevuld met kaas en olijven
Delhaize logo
  • Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven
    A

Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Hapjes
Minipaprika’s gevuld met kaas en olijvenA

Ingrediënten voor 8 Porties

8 Porties
  • 150 g Chevridou (of verse natuurkaas)
  • 4 eetlepels gehakte olijven
  • 8 minipaprika's "Kids"

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Geitenkaas | Chevridou
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    150 gr
    11,00 €/kg
    €1,65
    F1996041700175600000
  • Olijven | Groen | Ontpit
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    130 gr
    17,31 €/kg
    €2,25
    F2018030100013410000
  • Paprika | Snack
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2019031200033370000
  • Begin met koken

    1. Plet met een vork de Chevridou (of verse natuurkaas) en meng het met de gehakte olijven.
    2. Giet de bereiding in een spuitzak met mondstuk en vul de minipaprika’s.
    3. Dien op bij het aperitief.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 198; energie (kCal): 47; vetten (g): 2,3; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 4,4; suikers (g): 3,1; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 81,22
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegetarisch
    Overig
    Hapjes
    • Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven
      A

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Geitenkaas | Chevridou
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    150 gr
    11,00 €/kg
    €1,65
    F1996041700175600000
  • Olijven | Groen | Ontpit
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    130 gr
    17,31 €/kg
    €2,25
    F2018030100013410000
  • Paprika | Snack
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2019031200033370000