OverslaanDelhaize logo
Recept zoekresultatenMini-croques met truffel en mozzarella
Recept zoekresultatenMini-croques met truffel en mozzarella
Delhaize logo
  • Mini-croques met truffel en mozzarella

Mini-croques met truffel en mozzarella

Mini-croques met truffel en mozzarella
Gemiddeld
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
24 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 bol mozzarella di bufala
  • 1 potje truffelcarpaccio
  • 2 eieren
  • 6 dikke sneden groot Spekkelbrood
  • 15 g boter
  • 15 cl melk
  • 2 el gehakte bieslook
  • peper
  • 1 bol mozzarella di bufala
  • 1 potje truffelcarpaccio
  • 2 eieren
  • 6 dikke sneden groot Spekkelbrood
  • 15 g boter
  • 15 cl melk
  • 2 el gehakte bieslook
  • peper

Begin met koken

: 15 min
  1. 1
    Is het brood erg vers? Stop de sneetjes dan even in een broodrooster om ze licht te drogen.
  2. 2
    Klop de eieren los met melk, bieslook, peper en zout.
  3. 3
    Haal de korst van de sneetjes brood. Leg de helft van de sneetjes op het werkblad en bedek ze met de in fijne plakjes gesneden mozzarella. Verdeel er de goed uitgelekte truffelcarpaccio over en sluit de boterhammen. Doop ze aan beide zijden in het eimengsel.
  4. 4
    Verwarm de boter in een grote pan en bak de croques op een zacht vuurtje aan beide zijden goudbruin. Laat 2 min afkoelen en snijd elke croque in 9 vierkante blokjes.
  5. 5
    Serveer meteen bij het aperitief.
  1. 1
    Is het brood erg vers? Stop de sneetjes dan even in een broodrooster om ze licht te drogen.
  2. 2
    Klop de eieren los met melk, bieslook, peper en zout.
  3. 3
    Haal de korst van de sneetjes brood. Leg de helft van de sneetjes op het werkblad en bedek ze met de in fijne plakjes gesneden mozzarella. Verdeel er de goed uitgelekte truffelcarpaccio over en sluit de boterhammen. Doop ze aan beide zijden in het eimengsel.
  4. 4
    Verwarm de boter in een grote pan en bak de croques op een zacht vuurtje aan beide zijden goudbruin. Laat 2 min afkoelen en snijd elke croque in 9 vierkante blokjes.
  5. 5
    Serveer meteen bij het aperitief.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Overig
Hapjes

Ingrediënten voor 24 personen

Toon:

  • Delhaize Mozzarella | Bol
    125 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    80
  • Taste of Inspirations Carpaccio | Zomertruffels
    50 gr
    13
    99
  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99
  • Delhaize Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
    2 × 180 gr
    Bio
      3
      59
    • Campina Melk | 0% V.G.
      6 x 1 l
      2de tegen -50%
      11
      29
    • Delhaize Bieslook | Verpakt
      20 gr
      1
      49
    • Reeds in je keuken

    • Fleur De Sel Boter | Gezouten
      250 gr
      -20%
      3
      35
      €4,19
    • Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
      50 gr
      • Kleine Leeuw, kleine prijs
      1
      49

    Totaal:

    €36,74