Recept zoekresultatenMini bladerdeegjes met geitenkaas, gekonfijte tomaat en salsa verde
Delhaize logo
  • Mini bladerdeegjes met geitenkaas, gekonfijte tomaat en salsa verde
    D

Mini bladerdeegjes met geitenkaas, gekonfijte tomaat en salsa verde

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

1 op 5
Vegetarisch
Hapjes
Mini bladerdeegjes met geitenkaas, gekonfijte tomaat en salsa verdeD

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • 200 g geitenkaas Sainte Maure in stronk
  • 3 vellen bladerdeeg
  • 100 g halfgedroogde tomaten gemarineerd in olie
  • 2 el salsa verde
  • 1 ei
  • peper

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Geit | Buche St Maure

Delhaize

Geit | Buche St Maure

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,89

Bladerdeeg

Herta

Bladerdeeg

230 gr

€1,99

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

Delhaize

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

2 × 90 gr

€5,38

Chunky Wrap | Salsa | Hot

Santa Maria

Chunky Wrap | Salsa | Hot

230 gr

€2,45

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€13,80

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min. + 10 min. kooktijd

  1. Verwarm de oven voor op stand 6 - 180°C.
  2. Snijd de vellen bladerdeeg in vieren. Bedek het ovenrooster met bakpapier en leg er de lapjes bladerdeeg op. Bestrijk de randen met opgeklopt ei en schik in het midden van elk lapje een portie gemarineerde tomaten die je eerst laat uitlekken en dan in grove stukken verdeelt.
  3. Snijd aan de uiteinden van de geitenbuche de korst weg en verdeel in 12 schijfjes. Leg die op de tomaten, breng op smaak met peper en zet ongeveer 10 minuten in de oven tot de hapjes goudgeel zijn.
  4. Strijk er wat salsa verde op en serveer als ze wat afgekoeld zijn.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 964; energie (kCal): 232; vetten (g): 17,5; verzadigde vetten (g): 9,5; koolhydraten (g): 5,1; suikers (g): 3,7; vezels (g): ; eiwitten (g): 13,5; zout (g): 1,7. Energie (kcal/portie): 74,63
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieD
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 964; energie (kCal): 232; vetten (g): 17,5; verzadigde vetten (g): 9,5; koolhydraten (g): 5,1; suikers (g): 3,7; vezels (g): ; eiwitten (g): 13,5; zout (g): 1,7. Energie (kcal/portie): 74,63
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Diner
Hapjes
  • Mini bladerdeegjes met geitenkaas, gekonfijte tomaat en salsa verde
    D

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Geit | Buche St Maure

Delhaize

Geit | Buche St Maure

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,89

Bladerdeeg

Herta

Bladerdeeg

230 gr

€1,99

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

Delhaize

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

2 × 90 gr

€5,38

Chunky Wrap | Salsa | Hot

Santa Maria

Chunky Wrap | Salsa | Hot

230 gr

€2,45

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€13,80