Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenMillefeuille van meloen met feta
Delhaize logo
  • Millefeuille van meloen met feta
    C

Millefeuille van meloen met feta

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€

Score

5 op 5
Vegetarisch
Brunch
Voorgerecht
Millefeuille van meloen met fetaC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 takjes oregano
  • 200 g feta
  • 4 el olijfolie (voor de dressing)
  • 1/4 Charentaismeloen
  • 1/4 groene ‘Piel de sapo’ meloen
  • 1/4 Galiameloen
  • 1/4 gele meloen
  • 4 radijzen
  • 2 biolimoenen (voor de dressing)
  • peper en zout (voor de vinaigrette)

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Original | Greek Feta

Euro Fresh Food

Original | Greek Feta

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Rode radijzen | Bussel

Delhaize

Rode radijzen | Bussel

1 st

€1,09

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€19,32

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Maak de dressing: meng het sap en een beetje geraspte zeste van de limoenen met de olijfolie, peper en zout.
  2. Schil de meloenen aan één uiteinde met een dunschiller. Snijd de geschilde delen met de mandoline in ultrafijne schijfjes, verfrommel ze en schik ze op de borden. Snijd de radijzen in fijne schijfjes en voeg ze toe.
  3. Bestrooi met verkruimelde feta, besprenkel met dressing, werk af met oregano en serveer.

Tip: Snijd de meloenen pas nadat je ze gedeeltelijk hebt geschild en in fijne plakjes gesneden. Gebruik de rest voor smoothies, fruitsla ... Ook met slechts 1 of 2 soorten meloen is dit recept een topper!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 138,5 kcal - Vetten: 10,5 g - Koolhydraten: 6,1 g - Vezels: 0,5 g - Eiwitten: 4,6 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieC
Per 100 g: Energie: 138,5 kcal - Vetten: 10,5 g - Koolhydraten: 6,1 g - Vezels: 0,5 g - Eiwitten: 4,6 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Lente,Zomer
Voorgerecht
  • Millefeuille van meloen met feta
    C

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Original | Greek Feta

Euro Fresh Food

Original | Greek Feta

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Rode radijzen | Bussel

Delhaize

Rode radijzen | Bussel

1 st

€1,09

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€19,32