Recept zoekresultatenMilkshake met rode vruchten
Delhaize logo
  • Milkshake met rode vruchten
    C

Milkshake met rode vruchten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegan
Kids
Dranken
Milkshake met rode vruchtenC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 banaan
  • 500 g diepgevroren rood fruit voor smoothies
  • 2 Medjooldadels
  • 1,5 dl bio plantaardige kokos-rijstdrink Delhaize

Begin met koken

Bereidingstijd: 5 min.

Mix de stukken banaan, de ontpitte dadels, de plantaardige drink en de diepgevroren vruchten in de beker van de blender of de mixer. Schenk uit en … op uw gezondheid!

Tip: Drink je milkshake direct op, anders verliest hij z'n vitaminen.

Tip 2: Mag het wat meer zijn? Voeg honing of agavesiroop toe voor een zoetere toets. Of boost je milkshake met kaneel of de zaden van een vanillestokje.

Nutritionele informatie

Per portie: Energie: 117 kcal - Vetten: 1 g - Koolhydraten: 22 g - Vezels: 6 g - Eiwitten: 2 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids
Dessert
Dranken
  • Milkshake met rode vruchten
    C