Mikadokerststronk


Gemiddeld
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 60 g hazelnootpoeder
- 120 g bloem
- 180 g kristalsuiker
- 5 dl room (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 250 g mascarpone (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 250 g ‘Callets Dessert’ Jacques (of andere culinaire pure chocolade) (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 50 g chocoladeschilfers (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 30 g bloemsuiker (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 50 g boter (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 60 g hazelnootpoeder
- 120 g bloem
- 180 g kristalsuiker
- 5 dl room (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 250 g mascarpone (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 250 g ‘Callets Dessert’ Jacques (of andere culinaire pure chocolade) (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 50 g chocoladeschilfers (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 30 g bloemsuiker (voor de ganache, de crème en de afwerking)
- 50 g boter (voor de ganache, de crème en de afwerking)