Recept zoekresultatenMarokkaanse pannenkoek met geitenkaas en honing
Delhaize logo
  • Marokkaanse pannenkoek met geitenkaas en honing

Marokkaanse pannenkoek met geitenkaas en honing

Marokkaanse pannenkoek met geitenkaas en honing
Makkelijk
< 30 min.
1/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • honing
  • 55 g bloem
  • 200 g griesmeel
  • 1 theelepel droge gist
  • 4 cl halfvolle melk
  • 1 ei, losgeklopt
  • zachte geitenkaas
  • bieslook
  • 2 el boter
  • honing
  • 55 g bloem
  • 200 g griesmeel
  • 1 theelepel droge gist
  • 4 cl halfvolle melk
  • 1 ei, losgeklopt
  • zachte geitenkaas
  • bieslook
  • 2 el boter

Begin met koken

1
Verwarm de melk lauw en los er de gist in op.
2
Meng de bloem met het griesmeel. Voeg de lauwe melk en het ei toe, onder voortdurend roeren. Roer tot het deeg mooi glad is. Laat het ongeveer 1 uur rusten.
3
Bak de pannenkoek in wat boter op een zacht vuur aan één kant.
4
Verkruimel de geitenkaas over de pannenkoek en dien op met honing. Versier met fijngesneden bieslook.
1
Verwarm de melk lauw en los er de gist in op.
2
Meng de bloem met het griesmeel. Voeg de lauwe melk en het ei toe, onder voortdurend roeren. Roer tot het deeg mooi glad is. Laat het ongeveer 1 uur rusten.
3
Bak de pannenkoek in wat boter op een zacht vuur aan één kant.
4
Verkruimel de geitenkaas over de pannenkoek en dien op met honing. Versier met fijngesneden bieslook.
Nutritionele informatie
Energie: 484 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Orientaals
Vegetarisch
Lichtmis,Kids
Brunch
Snack

Deze recepten kan je ook leuk vinden