Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenLasagne met broccoli en ham
Delhaize logo
  • Lasagne met broccoli en ham
    C
Lasagne met broccoli en hamC

Lasagne met broccoli en ham

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 75 cl bechamelsaus
  • 400 g broccoli
  • 80 g geraspte parmezaan
  • 6 sneden ontvette, gekookte ham
  • 10 vellen verse lasagnebladden
  • 75 cl bechamelsaus
  • 400 g broccoli
  • 80 g geraspte parmezaan
  • 6 sneden ontvette, gekookte ham
  • 10 vellen verse lasagnebladden

Begin met koken

: 45 min.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Splits de broccoli op in kleine roosjes en snij de stam en stengels in kleine blokjes. Gaar ze 3 min. in kokend , licht gezouten water en laat ze goed uitlekken. Bewaar 25 cl bechamelsaus en meng de rest met de broccoli.
3
Bestrijk de bodem van een ovenschaal met een beetje van de bewaarde bechamelsaus. Leg er 2 lasagnevellen op, bedek met 1,5 snede ham, schep er ¼ van de broccolisaus op en leg er terug 2 lasagnevellen op. Bouw de lasagne zo verder op tot de ingrediënten op zijn, eindig met 2 lasagnevellen.
4
Bedek alles met de bewaarde bechamelsaus, bestrooi met parmezaan en laat 30 min. in de oven bakken.
5
Serveer warm met brood.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Splits de broccoli op in kleine roosjes en snij de stam en stengels in kleine blokjes. Gaar ze 3 min. in kokend , licht gezouten water en laat ze goed uitlekken. Bewaar 25 cl bechamelsaus en meng de rest met de broccoli.
3
Bestrijk de bodem van een ovenschaal met een beetje van de bewaarde bechamelsaus. Leg er 2 lasagnevellen op, bedek met 1,5 snede ham, schep er ¼ van de broccolisaus op en leg er terug 2 lasagnevellen op. Bouw de lasagne zo verder op tot de ingrediënten op zijn, eindig met 2 lasagnevellen.
4
Bedek alles met de bewaarde bechamelsaus, bestrooi met parmezaan en laat 30 min. in de oven bakken.
5
Serveer warm met brood.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 584; energie (kCal): 140; vetten (g): 9; verzadigde vetten (g): 5,4; koolhydraten (g): 5,4; suikers (g): 2,6; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 8,8; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 479,5
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 584; energie (kCal): 140; vetten (g): 9; verzadigde vetten (g): 5,4; koolhydraten (g): 5,4; suikers (g): 2,6; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 8,8; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 479,5
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Saus | Béchamel | Verse room | Licht

Balade

Saus | Béchamel | Verse room | Licht

3 × 30 cl

€18,75

Broccoli | 1 stuk

Delhaize

Broccoli | 1 stuk

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,55

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Ovengebakken ham | Glutenvrij

Delhaize

Ovengebakken ham | Glutenvrij

2 × +/- 150 gr

+/-€8,40

Pasta | Lasagne | Ei

De Cecco

Pasta | Lasagne | Ei

500 gr

€4,79

Totaal:
+/-€36,08