Recept zoekresultatenLamsbout met rozemarijn en driepepersaus
Recept zoekresultatenLamsbout met rozemarijn en driepepersaus
Delhaize logo
  • Lamsbout met rozemarijn en driepepersaus
    C

Lamsbout met rozemarijn en driepepersaus

Lamsbout met rozemarijn en driepepersausC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 lamsbout van 1 kg
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 dl bruine runderfond Fundo
  • 3 el olijfolie
  • 1 bussel rozemarijn
  • 3 verse knoflookbol
  • 1 kl ‘Pepermix’ Santa Maria
  • zout
  • 1 sjalot (voor de driepepersaus)
  • 2,5 dl room (voor de driepepersaus)
  • 3 dl bruine runderfond Fundo (voor de driepepersaus)
  • 1 el olijfolie (voor de driepepersaus)
  • 30 g uitgelekte groene peperbollen (voor de driepepersaus)
  • 2 kl ‘Pepermix’ Santa Maria (voor de driepepersaus)
  • zout (voor de driepepersaus)
  • 1 lamsbout van 1 kg
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 dl bruine runderfond Fundo
  • 3 el olijfolie
  • 1 bussel rozemarijn
  • 3 verse knoflookbol
  • 1 kl ‘Pepermix’ Santa Maria
  • zout
  • 1 sjalot (voor de driepepersaus)
  • 2,5 dl room (voor de driepepersaus)
  • 3 dl bruine runderfond Fundo (voor de driepepersaus)
  • 1 el olijfolie (voor de driepepersaus)
  • 30 g uitgelekte groene peperbollen (voor de driepepersaus)
  • 2 kl ‘Pepermix’ Santa Maria (voor de driepepersaus)
  • zout (voor de driepepersaus)