Lamsbout met rozemarijn en driepepersaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 lamsbout van 1 kg
- 1 dl droge witte wijn
- 1 dl bruine runderfond Fundo
- 3 el olijfolie
- 1 bussel rozemarijn
- 3 verse knoflookbol
- 1 kl ‘Pepermix’ Santa Maria
- zout
- 1 sjalot (voor de driepepersaus)
- 2,5 dl room (voor de driepepersaus)
- 3 dl bruine runderfond Fundo (voor de driepepersaus)
- 1 el olijfolie (voor de driepepersaus)
- 30 g uitgelekte groene peperbollen (voor de driepepersaus)
- 2 kl ‘Pepermix’ Santa Maria (voor de driepepersaus)
- zout (voor de driepepersaus)
- 1 lamsbout van 1 kg
- 1 dl droge witte wijn
- 1 dl bruine runderfond Fundo
- 3 el olijfolie
- 1 bussel rozemarijn
- 3 verse knoflookbol
- 1 kl ‘Pepermix’ Santa Maria
- zout
- 1 sjalot (voor de driepepersaus)
- 2,5 dl room (voor de driepepersaus)
- 3 dl bruine runderfond Fundo (voor de driepepersaus)
- 1 el olijfolie (voor de driepepersaus)
- 30 g uitgelekte groene peperbollen (voor de driepepersaus)
- 2 kl ‘Pepermix’ Santa Maria (voor de driepepersaus)
- zout (voor de driepepersaus)