Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Lamsbout met rozemarijn en driepepersaus
Recept zoekresultaten
Lamsbout met rozemarijn en driepepersaus
Lamsbout met rozemarijn en driepepersaus
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
1
lamsbout van 1 kg
1 dl
droge witte wijn
1 dl
bruine runderfond Fundo
3 el
olijfolie
1 bussel
rozemarijn
3 verse
knoflookbol
1 kl
‘Pepermix’ Santa Maria
zout
1
sjalot (voor de driepepersaus)
2,5 dl
room (voor de driepepersaus)
3 dl
bruine runderfond Fundo (voor de driepepersaus)
1 el
olijfolie (voor de driepepersaus)
30 g
uitgelekte groene peperbollen (voor de driepepersaus)
2 kl
‘Pepermix’ Santa Maria (voor de driepepersaus)
zout (voor de driepepersaus)
1
lamsbout van 1 kg
1 dl
droge witte wijn
1 dl
bruine runderfond Fundo
3 el
olijfolie
1 bussel
rozemarijn
3 verse
knoflookbol
1 kl
‘Pepermix’ Santa Maria
zout
1
sjalot (voor de driepepersaus)
2,5 dl
room (voor de driepepersaus)
3 dl
bruine runderfond Fundo (voor de driepepersaus)
1 el
olijfolie (voor de driepepersaus)
30 g
uitgelekte groene peperbollen (voor de driepepersaus)
2 kl
‘Pepermix’ Santa Maria (voor de driepepersaus)
zout (voor de driepepersaus)