Kruidige ananas met gebrande avocadocrème, yoghurt en mangosorbet
door Yves Mattagne


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ananas (voor de ananas)
- 2 limoenen (voor de ananas)
- 2 citroenen (voor de ananas)
- 20 g gember (voor de ananas)
- 4 takjes citroengras (voor de ananas)
- 1 kg fijne kristalsuiker (voor de ananas)
- 2 vanillestokjes (voor de ananas)
- 6 kruidnagels (voor de ananas)
- 2 kaneelstokjes (voor de ananas)
- 3 anijssterren (voor de ananas)
- 1 el zwarte peperbollen (voor de ananas)
- 175 g goed rijpe avocado (voor de avocadocrème)
- 45 g room (40% v.g.) (voor de avocadocrème)
- 55 g witte chocolade (voor de avocadocrème)
- 1 vanillestokje (voor de avocadocrème)
- 1 druppel blauwe kleurstof (optioneel)(voor de avocadocrème)
- 2 druppels gele kleurstof (optioneel) (voor de avocadocrème)
- 20 g eiwit (voor de yoghurt)
- 20 g citroensap (voor de yoghurt)
- 330 g Griekse yoghurt (voor de yoghurt)
- 5 g room (40% v.g.) (voor de yoghurt)
- 26 g bloemsuiker (voor de yoghurt)
- 6 takjes munt (voor de afwerking)
- mango- en passievruchtsorbet (voor de afwerking)
- 4 flinterdunne flensjeskoekjes (voor de afwerking)
- 30 g boter (voor de afwerking)
- 1 ananas (voor de ananas)
- 2 limoenen (voor de ananas)
- 2 citroenen (voor de ananas)
- 20 g gember (voor de ananas)
- 4 takjes citroengras (voor de ananas)
- 1 kg fijne kristalsuiker (voor de ananas)
- 2 vanillestokjes (voor de ananas)
- 6 kruidnagels (voor de ananas)
- 2 kaneelstokjes (voor de ananas)
- 3 anijssterren (voor de ananas)
- 1 el zwarte peperbollen (voor de ananas)
- 175 g goed rijpe avocado (voor de avocadocrème)
- 45 g room (40% v.g.) (voor de avocadocrème)
- 55 g witte chocolade (voor de avocadocrème)
- 1 vanillestokje (voor de avocadocrème)
