Recept zoekresultatenKoekjes van havermout, banaan en kokos
Delhaize logo
 • Koekjes van havermout, banaan en kokos
  C

Koekjes van havermout, banaan en kokos

door Pascale Naessens

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Vegan
Picknick
Snack
Koekjes van havermout, banaan en kokosC

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
 • 2 rijpe bananen
 • 80 g havermout
 • 50 g geraspte kokos

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min + 20 min gaartijd

 1. Verwarm de oven voor op 180°C.
 2. Prak de bananen tot een smeuïge pap. Meng er de havermout en de geraspte kokos onder. Maak er hoopjes van en leg ze op een bakplaat.
 3. Zet 15 à 20 min in de oven.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 908; energie (kCal): 218; vetten (g): 9,7; verzadigde vetten (g): 7,1; koolhydraten (g): 28,1; suikers (g): 9,2; vezels (g): 4,8; eiwitten (g): 4,3; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 70,85
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Picknick
Overig
Snack
 • Koekjes van havermout, banaan en kokos
  C