Recept zoekresultatenKlassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
Delhaize logo
  • Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
    D

Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Gluten vrij
Brunch
Lunch
Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucolaD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 300 g carpaccio
  • 40 g rucola
  • 40 g geschaafde Parmezaanse kaas
  • zwarte peper van de molen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • grof zeezout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Notensla | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    100 gr
    19,90 €/kg
    €1,99
    F2016041400307460000
  • Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    45 gr
    30,00 €/kg
    €1,35
    S2021021000507950000
  • Olijfolie | Extra vierge
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    9,50 €/l
    €4,75
    S2021060800553730000
  • Zeezout | Grof | Jodium
    500 gr
    2,98 €/kg
    €1,49
    S2003071600019690000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min

    1. Schik de plakjes rundvlees op een plat bord.
    2. Kruid met zwarte peper van de molen en besprenkel met olijfolie.
    3. Schik er enkele takjes rucola op en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1153; energie (kCal): 278; vetten (g): 22,7; verzadigde vetten (g): 5,4; koolhydraten (g): 0,8; suikers (g): 0,3; vezels (g): 0,4; eiwitten (g): 17,6; zout (g): 2,9. Energie (kcal/portie): 308,02
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Gluten vrij
    Brunch
    Diner
    Lunch
    • Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
      D

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Notensla | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    100 gr
    19,90 €/kg
    €1,99
    F2016041400307460000
  • Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    45 gr
    30,00 €/kg
    €1,35
    S2021021000507950000
  • Olijfolie | Extra vierge
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    9,50 €/l
    €4,75
    S2021060800553730000
  • Zeezout | Grof | Jodium
    500 gr
    2,98 €/kg
    €1,49
    S2003071600019690000