Klassiek recept voor verloren brood
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Vegetarisch
Brunch,Kids
Ontbijt
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 4 dikke sneden brood Camp Rémy
- 2 dl halfvolle melk
- 2 eieren
- 1 el boter
- 3 el bruine suiker
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Brood | Toast | Volkoren
250 gr
€0,99
Campina
Melk | Halfvolle | Plastiek flessen
6 x 1 l
€8,65
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Reeds in je keuken
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Totaal:
€13,32
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Giet de melk in een diep bord of een grote kom.
- Kluts de eieren in een diep bord en voeg de melk toe.
- Dompel de sneetjes brood in de melk en de eieren en bak ze bruin in een pan.
- Strooi er naar smaak bruine suiker op en dien op.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 718; energie (kCal): 171; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 24; suikers (g): 9,7; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 6,7; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 208,62
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 718; energie (kCal): 171; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 24; suikers (g): 9,7; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 6,7; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 208,62
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Kids
Brunch
Ontbijt
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Brood | Toast | Volkoren
250 gr
€0,99
Campina
Melk | Halfvolle | Plastiek flessen
6 x 1 l
€8,65
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Reeds in je keuken
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59