
Kiptaco’s met geitenkaas en groentepickles


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g spinaziescheuten
- 125 g geitenkaas natuur Le Larry
- 375 g bloem (voor de tortilla’s)
- 2 kl zout (voor de tortilla’s)
- 2 kl kristalsuiker (voor de pickles)
- 1,5 dl water (voor de pickles)
- 1,5 dl rijstazijn (voor de pickles)
- 1 kl zout (voor de pickles)
- 200 g zure room (voor de saus)
- 100 g yoghurt natuur (voor de saus)
- 5 cm gember (voor de saus)
- 2 dl water (voor de tortilla’s)
- 2 kipfilets (± 400 g)
- 2 limoenen
- 1 granaatappel
- 1/2 bussel koriander
- 4 takjes oregano (voor de tortilla’s)
- 1 mespunt Espelettepeper (voor de tortilla’s)
- 1/2 bussel radijzen (voor de pickles)
- 1 rode biet (voor de pickles)
- 1 grote wortel (voor de pickles)
- 1/2 komkommer (voor de pickles)
- 1 rode ui (voor de pickles)
- 1/2 rode peper (voor de saus)
- zout (voor de saus)
- 50 g spinaziescheuten
- 125 g geitenkaas natuur Le Larry
- 375 g bloem (voor de tortilla’s)
- 2 kl zout (voor de tortilla’s)
- 2 kl kristalsuiker (voor de pickles)
- 1,5 dl water (voor de pickles)
- 1,5 dl rijstazijn (voor de pickles)
- 1 kl zout (voor de pickles)
- 200 g zure room (voor de saus)
- 100 g yoghurt natuur (voor de saus)
- 5 cm gember (voor de saus)
- 2 dl water (voor de tortilla’s)
- 2 kipfilets (± 400 g)
- 2 limoenen
- 1 granaatappel