1
Maak de mayonaise: klop de eierdooier los, doe er het lauw water, de azijn en de mosterd bij. Voeg er druppelsgewijs en al roerend de druivenpitolie aan toe. Kruid met peper en zout.
2
Kook de kipfilet gedurende 10 min in water. Als de kip gaar en afgekoeld is, verscheur je de kip in kleine stukken.
3
Schil de appel en snijd in fijne brunoise.
4
Voeg de 'Mango Curry' Santa Maria, de mayonaise en de fijne stukjes appel aan de kipfilet toe. Meng goed.
1
Maak de mayonaise: klop de eierdooier los, doe er het lauw water, de azijn en de mosterd bij. Voeg er druppelsgewijs en al roerend de druivenpitolie aan toe. Kruid met peper en zout.
2
Kook de kipfilet gedurende 10 min in water. Als de kip gaar en afgekoeld is, verscheur je de kip in kleine stukken.
3
Schil de appel en snijd in fijne brunoise.
4
Voeg de 'Mango Curry' Santa Maria, de mayonaise en de fijne stukjes appel aan de kipfilet toe. Meng goed.