Recept zoekresultatenKalkoen met kastanjes en veenbessen
Delhaize logo
  • Kalkoen met kastanjes en veenbessen
    A

Kalkoen met kastanjes en veenbessen

Kalkoen met kastanjes en veenbessenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 1 uitgebeende kalkoen
  • 1 kg gemengd gehakt varken/rund
  • 210 g gedroogde veenbessen
  • 400 g gekonfijte kastanjes
  • 50 g boter
  • peper
  • 1 uitgebeende kalkoen
  • 1 kg gemengd gehakt varken/rund
  • 210 g gedroogde veenbessen
  • 400 g gekonfijte kastanjes
  • 50 g boter
  • peper

Begin met koken

: 20 min - Gaartijd: 1u 40 min - 4u 50 min, afhankelijk van de grootte van de kalkoen
1
Hak de kastanjes grof. Meng het gehakt met de veenbessen en de gehakte kastanjes en vul de kalkoen op. Doe de elastische koordjes weer rond de kalkoen, kruid goed en bak gaar in de oven.
1
Hak de kastanjes grof. Meng het gehakt met de veenbessen en de gehakte kastanjes en vul de kalkoen op. Doe de elastische koordjes weer rond de kalkoen, kruid goed en bak gaar in de oven.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 655; energie (kCal): 156; vetten (g): 7,6; verzadigde vetten (g): 2,8; koolhydraten (g): 3,9; suikers (g): 1; vezels (g): 1; eiwitten (g): 17,7; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 594,05
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 655; energie (kCal): 156; vetten (g): 7,6; verzadigde vetten (g): 2,8; koolhydraten (g): 3,9; suikers (g): 1; vezels (g): 1; eiwitten (g): 17,7; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 594,05
Gluten vrij
Eindejaar,Halloween
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Gedroogde veenbessen

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kastanje

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Rollade | Rozemarijn
Delhaize Rollade | Rozemarijn
+/- 360 gr
+/-€
8
17
Butchers Burger | Bio
Delhaize Butchers Burger | Bio
4 × +/- 300 gr
Bio
    +/-€
    6
    18

    Reeds in je keuken

    Boter | Zacht
    Paysan Breton Boter | Zacht
    125 gr
    2
    39
    Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
    Delhaize Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
    45 gr
    1
    29
    Totaal:
    +/-€32,89

    Deze recepten kan je ook leuk vinden