Kabeljauwhaasje met gebakken bloemkool en mousselinesaus


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kabeljauwhaasje
- 3 el olijfolie
- 1 bloemkool
- 30 g geklaarde boter (‘Le beurre des Chefs’ Carlsbourg)
- 1 eidooier (voor de saus)
- 5 cl witte wijn
- 80 g gesmolten geklaarde boter (voor de saus)
- 1/4 bussel fijngehakte bieslook (voor de saus)
- 600 g kabeljauwhaasje
- 3 el olijfolie
- 1 bloemkool
- 30 g geklaarde boter (‘Le beurre des Chefs’ Carlsbourg)
- 1 eidooier (voor de saus)
- 5 cl witte wijn
- 80 g gesmolten geklaarde boter (voor de saus)
- 1/4 bussel fijngehakte bieslook (voor de saus)