Kabeljauw met kruidencrumble en Soloboter

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 80 g Solo "Bakken & Braden"
- 700 g kabeljauwfilets
- 700 g kerstomaatjes
- 1 biocitroen
- 4 takjes bladpeterselie
- 6 takjes tijm
- 800 g krielaardappelen
- 60 g oudbakken brood
- 130 g kalamata-olijven
- Peper
- Zout
- 80 g Solo "Bakken & Braden"
- 700 g kabeljauwfilets
- 700 g kerstomaatjes
- 1 biocitroen
- 4 takjes bladpeterselie
- 6 takjes tijm
- 800 g krielaardappelen
- 60 g oudbakken brood
- 130 g kalamata-olijven
- Peper
- Zout