Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenKabeljauw met kappertjessaus en wortel-courgettestoemp
Delhaize logo
  • Kabeljauw met kappertjessaus en wortel-courgettestoemp
    A
Kabeljauw met kappertjessaus en wortel-courgettestoempA

Kabeljauw met kappertjessaus en wortel-courgettestoemp

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • aardappel
  • wortelen
  • courgettes
  • 40 g boter
  • 4 el olijfolie
  • kappertjessaus
  • kabeljauw
  • enkele oreganoblaadjes
  • aardappel
  • wortelen
  • courgettes
  • 40 g boter
  • 4 el olijfolie
  • kappertjessaus
  • kabeljauw
  • enkele oreganoblaadjes

Begin met koken

: 15 min.
1
Plet de aardappelen, de wortelen en de courgettes met 40 g boter en 4 el olijfolie. Breng verder op smaak, zet het deksel op de pan en verwarm langzaam op het vuur of in de oven.
2
Warm de kappertjessaus op in een grote braadpan.
3
Snijd de kabeljauw in 4 porties en leg ze in de saus.
4
Zet het deksel op de pan en laat 5 min. op een heel zacht vuurtje pruttelen. Breng verder op smaak en voeg enkele oreganoblaadjes toe.
5
Je kunt de saus ook in een steelpan opwarmen en de vis in een braadpan goudbruin bakken.
1
Plet de aardappelen, de wortelen en de courgettes met 40 g boter en 4 el olijfolie. Breng verder op smaak, zet het deksel op de pan en verwarm langzaam op het vuur of in de oven.
2
Warm de kappertjessaus op in een grote braadpan.
3
Snijd de kabeljauw in 4 porties en leg ze in de saus.
4
Zet het deksel op de pan en laat 5 min. op een heel zacht vuurtje pruttelen. Breng verder op smaak en voeg enkele oreganoblaadjes toe.
5
Je kunt de saus ook in een steelpan opwarmen en de vis in een braadpan goudbruin bakken.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 368; energie (kCal): 88; vetten (g): 4,2; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 6,2; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 656,04
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 368; energie (kCal): 88; vetten (g): 4,2; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 6,2; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 656,04
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Wortelen

Delhaize

Wortelen

1 kg

€1,89

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,39

Kappertjes | Surfines

Delhaize

Kappertjes | Surfines

60 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,89

Kabeljauwfilet | IJsland

Delhaize

Kabeljauwfilet | IJsland

+/- 330 gr

+/-€8,08

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
+/-€22,78