Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenKaastaart met speculaas en frambozen
Delhaize logo
  • Kaastaart met speculaas en frambozen
    C

Kaastaart met speculaas en frambozen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Kids
Dessert
Kaastaart met speculaas en frambozenC

Ingrediënten voor 8 Porties

8 Porties
  • 300 g frambozen
  • 50 g blauwe bessen
  • 100 g Medjool dadels
  • 60 g rozijnen golden
  • 60 g pecannoten
  • 40 g speculoos
  • 500 g verse kaas (Werbomont)
  • 2,3 dl room met 40% V.G.
  • 3 g fijne suiker
  • 2 el bloemsuiker
  • 1 peul vanille
  • 4 bladeren gelatine
  • 3 takjes munt

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Frambozen

Delhaize

Frambozen

3 × 125 gr

€8,97

Blauwe bessen | Bio

Delhaize

Blauwe bessen | Bio

125 gr

Bio

€4,29

Ontpitte Dadels | Bio

Delhaize

Ontpitte Dadels | Bio

150 gr

Bio

€1,75

Droge vruchten | Rozijnen | Natuur

Bonner

Droge vruchten | Rozijnen | Natuur

200 gr

€2,25

Noten | Pecan | Bio

Delhaize

Noten | Pecan | Bio

200 gr

Bio

€7,55

Speculaas | Melkchocolade

Jules Destrooper

Speculaas | Melkchocolade

100 gr

€2,65

Verse kaas | Artisanaal | Bio

Werbomont

Verse kaas | Artisanaal | Bio

2 × 250 gr

Bio

€5,38

Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.

Delhaize

Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.

22,5 cl

€2,79

Bloemsuiker

Tienen-Tirlemont

Bloemsuiker

250 gr

€0,79

Aroma | Vanille

Vahiné

Aroma | Vanille

20 cl

€3,99

Voedingsgelatine | 9 blaadjes

Vahiné

Voedingsgelatine | 9 blaadjes

17 gr

€2,29

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Reeds in je keuken

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Totaal:
€44,19

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min. (+ 6 u. koeltijd)

  1. Week de gelatine in koud water. Bekleed een ronde springvorm van 18 cm diameter met bakpapier.
  2. Ontpit de dadels en verkruimel de speculaas. Meng ze met de rozijnen en de pecannoten in de beker van de hakmolen tot een deeg. Bedek er de bodem van de bakvorm mee en druk goed aan.
  3. Laat de gelatineblaadjes uitlekken en smelt ze enkele seconden op een zacht vuurtje in een steelpan. Haal ze meteen van het vuur en meng ze met 4 el room.
  4. Meng deze bereiding met de verse kaas. Snijd het vanillestokje overlangs, schraap er het merg uit en voeg het ook toe, samen met de kristalsuiker. Klop de rest van de room op tot yoghurtdikte en roer hem onder het vorige mengsel. Giet het deeg in de bakvorm, strijk het lichtjes glad en laat het minstens 6 u in de koelkast opstijven.
  5. Haal de cheesecake uit de vorm. Werk hem af met frambozen, blauwe bessen en muntblaadjes. Bestuif met bloemsuiker en serveer.

Kooktip

Ben je bang om je geduld te verliezen bij het ontvormen van je cheesecake? Vries hem gewoon in en haal hem uit de vorm wanneer hij volledig hard is. Bewaar hem in de koelkast om hem rustig terug op de juiste temperatuur te brengen. Eenvoudig, maar je moet er maar opkomen!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 813; energie (kCal): 195; vetten (g): 12,6; verzadigde vetten (g): 5,9; koolhydraten (g): 14,8; suikers (g): 13,6; vezels (g): 2,5; eiwitten (g): 4,6; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 347,1
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieC
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 813; energie (kCal): 195; vetten (g): 12,6; verzadigde vetten (g): 5,9; koolhydraten (g): 14,8; suikers (g): 13,6; vezels (g): 2,5; eiwitten (g): 4,6; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 347,1
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Kids
Dessert
Dessert
  • Kaastaart met speculaas en frambozen
    C

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Frambozen

Delhaize

Frambozen

3 × 125 gr

€8,97

Blauwe bessen | Bio

Delhaize

Blauwe bessen | Bio

125 gr

Bio

€4,29

Ontpitte Dadels | Bio

Delhaize

Ontpitte Dadels | Bio

150 gr

Bio

€1,75

Droge vruchten | Rozijnen | Natuur

Bonner

Droge vruchten | Rozijnen | Natuur

200 gr

€2,25

Noten | Pecan | Bio

Delhaize

Noten | Pecan | Bio

200 gr

Bio

€7,55

Speculaas | Melkchocolade

Jules Destrooper

Speculaas | Melkchocolade

100 gr

€2,65

Verse kaas | Artisanaal | Bio

Werbomont

Verse kaas | Artisanaal | Bio

2 × 250 gr

Bio

€5,38

Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.

Delhaize

Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.

22,5 cl

€2,79

Bloemsuiker

Tienen-Tirlemont

Bloemsuiker

250 gr

€0,79

Aroma | Vanille

Vahiné

Aroma | Vanille

20 cl

€3,99

Voedingsgelatine | 9 blaadjes

Vahiné

Voedingsgelatine | 9 blaadjes

17 gr

€2,29

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Reeds in je keuken

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Totaal:
€44,19