Recept zoekresultatenJavanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganache
Recept zoekresultatenJavanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganache
Delhaize logo
  • Javanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganache
    E

Javanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganache

door Jeroen Meus
Javanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganacheE
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
16 porties
  • 80 g gezeefde bloem
  • 28 g café frappépoeder
  • 20 g bloemsuiker (voor de koffieslagroom)
  • 2 dl slagroom
  • 50 g boter, in blokjes (voor de chocoladeganache)
  • 200 g donkere chocolade
  • 1 dl volle room
  • 450 g boter
  • 1 scheutje water
  • 5 cl sterke koffie
  • 240 g suiker (voor de crème au beurre van koffie)
  • 290 g kristalsuiker
  • 320 g bloemsuiker
  • 300 g amandelpoeder
  • chocoladekoffiebonen (voor de afwerking)
  • 12 eiwitten
  • 3 eieren
  • 80 g gezeefde bloem
  • 28 g café frappépoeder
  • 20 g bloemsuiker (voor de koffieslagroom)
  • 2 dl slagroom
  • 50 g boter, in blokjes (voor de chocoladeganache)
  • 200 g donkere chocolade
  • 1 dl volle room
  • 450 g boter
  • 1 scheutje water
  • 5 cl sterke koffie
  • 240 g suiker (voor de crème au beurre van koffie)
  • 290 g kristalsuiker
  • 320 g bloemsuiker
  • 300 g amandelpoeder
  • chocoladekoffiebonen (voor de afwerking)