Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Javanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganache
Recept zoekresultaten
Javanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganache
Javanais met crème au beurre van koffie en chocoladeganache
door Jeroen Meus
Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
16 porties
80 g
gezeefde bloem
28 g
café frappépoeder
20 g
bloemsuiker (voor de koffieslagroom)
2 dl
slagroom
50 g
boter, in blokjes (voor de chocoladeganache)
200 g
donkere chocolade
1 dl
volle room
450 g
boter
1 scheutje
water
5 cl
sterke koffie
240 g
suiker (voor de crème au beurre van koffie)
290 g
kristalsuiker
320 g
bloemsuiker
300 g
amandelpoeder
chocoladekoffiebonen (voor de afwerking)
12
eiwitten
3
eieren
80 g
gezeefde bloem
28 g
café frappépoeder
20 g
bloemsuiker (voor de koffieslagroom)
2 dl
slagroom
50 g
boter, in blokjes (voor de chocoladeganache)
200 g
donkere chocolade
1 dl
volle room
450 g
boter
1 scheutje
water
5 cl
sterke koffie
240 g
suiker (voor de crème au beurre van koffie)
290 g
kristalsuiker
320 g
bloemsuiker
300 g
amandelpoeder
chocoladekoffiebonen (voor de afwerking)
Toon meer