Ijssandwiches met mascarpone, karamel en pecannoten


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g pecannoten (voor het mascarpone-ijs)
- 250 g mascarpone (voor het mascarpone-ijs)
- 2,5 dl volle melk (voor het mascarpone-ijs)
- 150 g dulce de leche (voor het mascarpone-ijs)
- 2 el amandelschilfers (voor de garnituur)
- 2 el kokospoeder (voor de garnituur)
- 2 el praliné Vahiné (voor de garnituur)
- 5 cl room (voor de garnituur)
- 50 g pecannoten (voor het mascarpone-ijs)
- 250 g mascarpone (voor het mascarpone-ijs)
- 2,5 dl volle melk (voor het mascarpone-ijs)
- 150 g dulce de leche (voor het mascarpone-ijs)
- 2 el amandelschilfers (voor de garnituur)
- 2 el kokospoeder (voor de garnituur)
- 2 el praliné Vahiné (voor de garnituur)
- 5 cl room (voor de garnituur)