Iberico-varken met zuiderse kruidenboter


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g Iberico-varken
- 50 g zongedroogde tomaten in stukjes gesneden
- 250 g melkerijboter op kamertemperatuur
- 20 g gehakte basilicum
- 20 g gehakte dragon
- 2 teentjes knoflook
- 50 g fijngesneden zwarte olijven
- 1 fijngesnipperde sjalot
- 25 g gehakte kappertjes
- 4 takjes verse tijm
- 600 g Iberico-varken
- 50 g zongedroogde tomaten in stukjes gesneden
- 250 g melkerijboter op kamertemperatuur
- 20 g gehakte basilicum
- 20 g gehakte dragon
- 2 teentjes knoflook
- 50 g fijngesneden zwarte olijven
- 1 fijngesnipperde sjalot
- 25 g gehakte kappertjes
- 4 takjes verse tijm