Homemade pizza met aubergines


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g dubbelgemalen hard tarwegriesmeel De Cecco (+ extra om te bestrooien) (voor het pizzadeeg)
- 42 g verse gist (1 blok) (voor het pizzadeeg)
- 2 el olijfolie (voor het pizzadeeg)
- 10 g zout (voor het pizzadeeg)
- 2 aubergines (voor de garnituur)
- 8 takjes tijm (voor de garnituur)
- 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz (voor de garnituur)
- 500 g mozzarella di bufala (voor de garnituur)
- 3 el olijfolie (voor de garnituur)
- peper en zout (voor de garnituur)
- 500 g dubbelgemalen hard tarwegriesmeel De Cecco (+ extra om te bestrooien) (voor het pizzadeeg)
- 42 g verse gist (1 blok) (voor het pizzadeeg)
- 2 el olijfolie (voor het pizzadeeg)
- 10 g zout (voor het pizzadeeg)
- 2 aubergines (voor de garnituur)
- 8 takjes tijm (voor de garnituur)
- 350 g ‘Tomato Frito’ Heinz (voor de garnituur)
- 500 g mozzarella di bufala (voor de garnituur)
- 3 el olijfolie (voor de garnituur)
- peper en zout (voor de garnituur)