Haantje met knoflookaardappelen

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 bol knoflook, overlangs gehalveerd
- 2 braadhaantjes (coquelets jaunes van St. Sever)
- 4 dl droge witte wijn
- 20 stukken kleine, vastkokende aardappelen (bv. Franceline)
- 1 e.l. olijfolie
- 2 citrons non traités (bio)
- peper
- 2 takjes rozemarijn (bio)
- 2 sjalotten, fijngehakt
- 8 blaadjes verse laurier
- 1/2 bol knoflook, overlangs gehalveerd
- 2 braadhaantjes (coquelets jaunes van St. Sever)
- 4 dl droge witte wijn
- 20 stukken kleine, vastkokende aardappelen (bv. Franceline)
- 1 e.l. olijfolie
- 2 citrons non traités (bio)
- peper
- 2 takjes rozemarijn (bio)
- 2 sjalotten, fijngehakt
- 8 blaadjes verse laurier