Recept zoekresultatenGroene groentesalade met pesto van paprika
Delhaize logo
  • Groene groentesalade met pesto van paprika
    A
Groene groentesalade met pesto van paprikaA

Groene groentesalade met pesto van paprika

Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 200 g sugar snaps
  • 200 g broccolini
  • 100 g groene miniasperges
  • 300 g fijne bonen
  • 5 bot radijzen
  • 100 g pijnboompitten
  • 1 gele paprika
  • 1 el olijfolie
  • 5 kl harissa
  • peper
  • 200 g sugar snaps
  • 200 g broccolini
  • 100 g groene miniasperges
  • 300 g fijne bonen
  • 5 bot radijzen
  • 100 g pijnboompitten
  • 1 gele paprika
  • 1 el olijfolie
  • 5 kl harissa
  • peper

Begin met koken

: 30 min.
1
Blancheer de groenten kort in kokend gezouten water en laat schrikken in ijswater zodat ze hun mooie kleur behouden.
2
Snijd de radijzen in kwartjes en voeg ze bij de geblancheerde groenten.
3
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan. Laat afkoelen en voeg ze bij de groene groenten en de radijzen.
4
Maak de pesto: snijd de gele paprika in stukken, kook gaar in kokend gezouten water en giet af. Laat afkoelen. Voeg de harissa en de olijfolie toe en mix met de mixer tot een gladde pesto. Kruid bij met peper en zout.
5
Dien de groene groentesalade op met de paprikapesto.
1
Blancheer de groenten kort in kokend gezouten water en laat schrikken in ijswater zodat ze hun mooie kleur behouden.
2
Snijd de radijzen in kwartjes en voeg ze bij de geblancheerde groenten.
3
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan. Laat afkoelen en voeg ze bij de groene groenten en de radijzen.
4
Maak de pesto: snijd de gele paprika in stukken, kook gaar in kokend gezouten water en giet af. Laat afkoelen. Voeg de harissa en de olijfolie toe en mix met de mixer tot een gladde pesto. Kruid bij met peper en zout.
5
Dien de groene groentesalade op met de paprikapesto.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 231; energie (kCal): 55; vetten (g): 3,3; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 3,4; suikers (g): 2; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 2,2; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 344,24
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 231; energie (kCal): 55; vetten (g): 3,3; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 3,4; suikers (g): 2; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 2,2; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 344,24
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegan
Diner
Lente
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal

Delhaize

Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal

220 gr

Bio

€1,19

Broccoli | 1 stuk

Delhaize

Broccoli | 1 stuk

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,55

Asperges | Groen-Mini

Delhaize

Asperges | Groen-Mini

110 gr

€4,49

Bonen | Bio

Delhaize

Bonen | Bio

1 st

Bio

€2,69

Rode radijzen | Bussel

Delhaize

Rode radijzen | Bussel

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

2 × 90 gr

€12,78

Paprika | Geel | 1Stuk

Delhaize

Paprika | Geel | 1Stuk

1 st

€1,19

Kruiden | Piment voor harissa

Santa Maria

Kruiden | Piment voor harissa

27 gr

€3,29

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€29,52