Recept zoekresultatenGranenreep met chocolade
Recept zoekresultatenGranenreep met chocolade
Delhaize logo
  • Granenreep met chocolade
    Nutri-Score D

Granenreep met chocolade

Granenreep met chocoladeD
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 100 g blonde cassonadesuiker
  • 125 g boter
  • 50 g chocoladepastilles (« Callets »)
  • 1 snuifje kaneelpoeder
  • 20 g geraspte kokosnoot
  • 200 g havermoutvlokken
  • 2 el honing
  • 100 g zachte, gedroogde abrikozen
  • 40 g zonnebloempitten
  • 100 g blonde cassonadesuiker
  • 125 g boter
  • 50 g chocoladepastilles (« Callets »)
  • 1 snuifje kaneelpoeder
  • 20 g geraspte kokosnoot
  • 200 g havermoutvlokken
  • 2 el honing
  • 100 g zachte, gedroogde abrikozen
  • 40 g zonnebloempitten

Begin met koken

  1. 1
    Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
  2. 2
    Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en voeg de suiker en de honing toe. Verwarm, af en toe roerend, op een zacht vuur tot alles gesmolten is.
  3. 3
    Neem de pot van het vuur en voeg de havermoutvlokken toe, de zonnebloempitten, de kokosnoot, het kaneelpoeder en de in kleine blokjes gesneden abrikozen. Meng goed.
  4. 4
    Leg bakpapier in een kleine rechthoekige (17 x 26 cm) of vierkante (21 x 21 cm) ovenschotel. Doe er de bereiding in, strijk glad en verdeel er de chocolade over. Druk goed aan.
  5. 5
    Bak 25 min. in de oven. Snij het warme gebak in vierkanten of rechthoeken en laat afkoelen in de schotel. Dek af en zet in de koelkast.
  6. 6
    Wikkel de repen afzonderlijk in boterhampapier.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
  2. 2
    Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en voeg de suiker en de honing toe. Verwarm, af en toe roerend, op een zacht vuur tot alles gesmolten is.
  3. 3
    Neem de pot van het vuur en voeg de havermoutvlokken toe, de zonnebloempitten, de kokosnoot, het kaneelpoeder en de in kleine blokjes gesneden abrikozen. Meng goed.
  4. 4
    Leg bakpapier in een kleine rechthoekige (17 x 26 cm) of vierkante (21 x 21 cm) ovenschotel. Doe er de bereiding in, strijk glad en verdeel er de chocolade over. Druk goed aan.
  5. 5
    Bak 25 min. in de oven. Snij het warme gebak in vierkanten of rechthoeken en laat afkoelen in de schotel. Dek af en zet in de koelkast.
  6. 6
    Wikkel de repen afzonderlijk in boterhampapier.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1827; energie (kCal): 438; vetten (g): 23,2; verzadigde vetten (g): 12,8; koolhydraten (g): 47,1; suikers (g): 28; vezels (g): 5; eiwitten (g): 7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 241,64
Vegetarisch
Kids,Brunch
Ontbijt
Snack

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

  • Tienen-Tirlemont Cassonade
    500 gr
    1
    65
  • Jacques Hagelslag | Melk
    200 gr
    2de tegen -50%
    5
    99
  • Santa Maria Kruiden | Kaneel | Gemalen
    38 gr
    -10% voor 3
    3
    79
  • Vahiné Kokosnoot | Geraspt
    115 gr
    3
    25
  • Quaker Havermout | Express
    231 gr
    2
    79
  • Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
    350 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    2
    25
  • Delhaize Abrikozen
    250 gr
    3
    49
  • El Corte Ingles Geroosterde Zonnebloemzaden
    130 gr
    1
    39
  • Reeds in je keuken

  • Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    59

Totaal:

€24,60

Deze recepten kan je ook leuk vinden