Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano

Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 el gedroogde marjolein
  • 150 g geraspte parmezaan
  • 100 g gepelde pistachenoten
  • 250 g polenta
  • 1 l water
  • 50 g boter
  • 1 el rietsuiker
  • 5 el olijfolie extra vierge
  • 1 varkenshaasje van 600 g
  • 8 vijgen
  • 1 grote pot verse basilicum
  • peper
  • 2 blokjes groentebouillon
  • 1 el gedroogde marjolein
  • 150 g geraspte parmezaan
  • 100 g gepelde pistachenoten
  • 250 g polenta
  • 1 l water
  • 50 g boter
  • 1 el rietsuiker
  • 5 el olijfolie extra vierge
  • 1 varkenshaasje van 600 g
  • 8 vijgen
  • 1 grote pot verse basilicum
  • peper
  • 2 blokjes groentebouillon