Gevuld kalkoengebraad met saus van esdoornsiroop en sinaasappel


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 gebraad van kalkoenborstfilet (niet opgebonden) van ong. 1 kg
- 180 g varkens- en kalfsgehakt, niet gekruid
- 3 zachte, gedroogde vijgen
- 4 zachte, gedroogde abrikozen
- 1 kleine sjalot
- 4 el melk
- 1 zachte, kleine sandwich (35 g)
- 4 sinaasappelen
- 10 cl ahornsiroop
- specerijenmix voor speculaas
- 1 el gehakte peterselie
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- peper
- boter
- 1 gebraad van kalkoenborstfilet (niet opgebonden) van ong. 1 kg
- 180 g varkens- en kalfsgehakt, niet gekruid
- 3 zachte, gedroogde vijgen
- 4 zachte, gedroogde abrikozen
- 1 kleine sjalot
- 4 el melk
- 1 zachte, kleine sandwich (35 g)
- 4 sinaasappelen
- 10 cl ahornsiroop
- specerijenmix voor speculaas
- 1 el gehakte peterselie
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- peper
- boter