Recept zoekresultatenGevuld kalkoengebraad met saus van esdoornsiroop en sinaasappel
Recept zoekresultatenGevuld kalkoengebraad met saus van esdoornsiroop en sinaasappel
Delhaize logo
  • Gevuld kalkoengebraad met saus van esdoornsiroop en sinaasappel
    A

Gevuld kalkoengebraad met saus van esdoornsiroop en sinaasappel

Gevuld kalkoengebraad met saus van esdoornsiroop en sinaasappelA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 gebraad van kalkoenborstfilet (niet opgebonden) van ong. 1 kg
  • 180 g varkens- en kalfsgehakt, niet gekruid
  • 3 zachte, gedroogde vijgen
  • 4 zachte, gedroogde abrikozen
  • 1 kleine sjalot
  • 4 el melk
  • 1 zachte, kleine sandwich (35 g)
  • 4 sinaasappelen
  • 10 cl ahornsiroop
  • specerijenmix voor speculaas
  • 1 el gehakte peterselie
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • peper
  • boter
  • 1 gebraad van kalkoenborstfilet (niet opgebonden) van ong. 1 kg
  • 180 g varkens- en kalfsgehakt, niet gekruid
  • 3 zachte, gedroogde vijgen
  • 4 zachte, gedroogde abrikozen
  • 1 kleine sjalot
  • 4 el melk
  • 1 zachte, kleine sandwich (35 g)
  • 4 sinaasappelen
  • 10 cl ahornsiroop
  • specerijenmix voor speculaas
  • 1 el gehakte peterselie
  • 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • peper
  • boter