Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenGestoomde jonge groenten en kruidensaus
Delhaize logo
  • Gestoomde jonge groenten en kruidensaus

Gestoomde jonge groenten en kruidensaus

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Hapjes
Gestoomde jonge groenten en kruidensaus

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 7 takjes munt
  • 2 kl gevogeltebouillon
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1 kl citroensap
  • 20 bieslooksteeltjes
  • 10 draaien van de molen van de limoenpeper van Delhaize
  • 8 jonge worteltjes
  • 8 kleine aardappelen
  • 12 radijzen
  • 8 raapjes
  • 8 bloemkoolroosjes (of kool naar keuze)

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Peterselie

Euroma

Kruiden | Peterselie

9 gr

€2,45

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Bouillon | Rund | Vetarm

365

Bouillon | Rund | Vetarm

120 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,45

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Wortelen

Delhaize

Wortelen

1 kg

€1,89

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Rode radijzen | Bussel

Delhaize

Rode radijzen | Bussel

1 st

€1,09

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

Delhaize

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
€14,63

Begin met koken

Bereidingstijd: 30 min

  1. Verwijder het loof van de wortelen, de raapjes en de radijzen en laat enkel de kleine blaadjes zitten. Schil de aardappels. Stoom de wortelen, raapjes en aardappels tot ze zacht zijn. Houd ze onder koud water om het garen te stoppen en droog ze.
  2. Breng anderzijds 20 cl water met de gevogeltebouillon aan de kook. Haal van het vuur en laat 5 min afkoelen. Dompel er de bieslook, muntblaadjes en platte peterselie in onder. Voeg de limoenpeper en het citroensap toe. Mix tot een homogene saus.
  3. Schik de gestoomde en rauwe groenten op een schotel en dien op met de saus apart in een kommetje.
Nutritionele informatie
Energie: 134 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Hapjes
  • Gestoomde jonge groenten en kruidensaus

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Peterselie

Euroma

Kruiden | Peterselie

9 gr

€2,45

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Bouillon | Rund | Vetarm

365

Bouillon | Rund | Vetarm

120 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,45

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Wortelen

Delhaize

Wortelen

1 kg

€1,89

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Rode radijzen | Bussel

Delhaize

Rode radijzen | Bussel

1 st

€1,09

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

Delhaize

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
€14,63