Gelei van rode biet en pistache-saus


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 g agar-agar
- 30 cl gevogeltebouillon
- 3 el ongezouten en gepelde pistachenoten
- 1/2 bosje bladpeterselie
- 2 takjes verse munt
- 2 el fruitige olijfolie
- 1 scheutje tamari
- 6 muffinvormen
- 200 g gekookte en geschilde rode biet
- 2 g agar-agar
- 30 cl gevogeltebouillon
- 3 el ongezouten en gepelde pistachenoten
- 1/2 bosje bladpeterselie
- 2 takjes verse munt
- 2 el fruitige olijfolie
- 1 scheutje tamari
- 6 muffinvormen
- 200 g gekookte en geschilde rode biet