Gelei van rode biet en pistache-saus


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 g agar-agar
 - 30 cl gevogeltebouillon
 - 3 el ongezouten en gepelde pistachenoten
 - 1/2 bosje bladpeterselie
 - 2 takjes verse munt
 - 2 el fruitige olijfolie
 - 1 scheutje tamari
 - 6 muffinvormen
 - 200 g gekookte en geschilde rode biet
 
- 2 g agar-agar
 - 30 cl gevogeltebouillon
 - 3 el ongezouten en gepelde pistachenoten
 - 1/2 bosje bladpeterselie
 - 2 takjes verse munt
 - 2 el fruitige olijfolie
 - 1 scheutje tamari
 - 6 muffinvormen
 - 200 g gekookte en geschilde rode biet
 
