Recept zoekresultatenGele granité (ananas, mango en passievrucht)
Delhaize logo
 • Gele granité (ananas, mango en passievrucht)
  A

Gele granité (ananas, mango en passievrucht)

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Kids
Dessert
Gele granité (ananas, mango en passievrucht)A

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 1/2 l smoothie Delhaize ananas, mango en passievrucht

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min + 8 h rusttijd

 1. Plaats 4 glaasjes in de vriezer.
 2. Giet de inhoud van de smoothie in een plastic doos en plaats in de vriezer gedurende minstens 8u.
 3. Schraap, net voor het serveren, met een vork de korrels van de granité los en verdeel de ijsschilfers over de gekoelde glaasjes.
 4. Dien meteen op.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 219; energie (kCal): 52; vetten (g): 0,2; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 11; suikers (g): 11; vezels (g): 0,6; eiwitten (g): 0,8; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 65
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids
Overig
Lente,Zomer
Dessert
 • Gele granité (ananas, mango en passievrucht)
  A