Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenGeitenkaas met ananas en honing in brickdeeg
Delhaize logo
  • Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg
    A
Geitenkaas met ananas en honing in brickdeegA

Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg

Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1/2 Fairtrade ananas
  • 4 kl Fairtrade honing
  • 40 g Fairtrade Braziliaanse noten
  • 4 crottins de Chavignol
  • 5 vellen brickdeeg
  • 30 g boter
  • 1 rondelle schijfje ananas
  • 1/2 Fairtrade ananas
  • 4 kl Fairtrade honing
  • 40 g Fairtrade Braziliaanse noten
  • 4 crottins de Chavignol
  • 5 vellen brickdeeg
  • 30 g boter
  • 1 rondelle schijfje ananas

Begin met koken

: 15 min bereidingstijd + 20 min baktijd
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Hak de noten grof. Snijd de ananas in 4 schijven, schil ze en verwijder het harde kerndeel met een appelboor. Snijd de kaasjes horizontaal in twee. Snijd 1 vel brickdeeg in 4 driehoeken.
3
Smeer 1 vel brickdeeg in met gesmolten boter en draai het om. Leg een driehoek brickdeeg in het midden en leg er 1 schijf ananas op. Bestrijk met 1/4 van de honing en leg er 2 halve Crottins op, met de snijkant naar onder. Voeg enkele noten toe en vouw de randen dicht naar het midden toe. Steek vast met een tandenstoker.
4
Maak zo de pakjes (1 per portie) en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat in 20 min goudbruin bakken in de oven.
5
Serveer warm met een beetje sla.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Hak de noten grof. Snijd de ananas in 4 schijven, schil ze en verwijder het harde kerndeel met een appelboor. Snijd de kaasjes horizontaal in twee. Snijd 1 vel brickdeeg in 4 driehoeken.
3
Smeer 1 vel brickdeeg in met gesmolten boter en draai het om. Leg een driehoek brickdeeg in het midden en leg er 1 schijf ananas op. Bestrijk met 1/4 van de honing en leg er 2 halve Crottins op, met de snijkant naar onder. Voeg enkele noten toe en vouw de randen dicht naar het midden toe. Steek vast met een tandenstoker.
4
Maak zo de pakjes (1 per portie) en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat in 20 min goudbruin bakken in de oven.
5
Serveer warm met een beetje sla.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 516; energie (kCal): 124; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 3,6; koolhydraten (g): 12,5; suikers (g): 9,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 3; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 444,17
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 516; energie (kCal): 124; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 3,6; koolhydraten (g): 12,5; suikers (g): 9,2; vezels (g): ; eiwitten (g): 3; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 444,17
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Brunch
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ananas

Delhaize

Ananas

3 × 1,15 kg

€8,97

Honing | Bio

Delhaize

Honing | Bio

340 gr

Bio

€2,65

Geitenkaas | Rocamadour | AOC

Taste of Inspirations

Geitenkaas | Rocamadour | AOC

4 × 2 x 35 gr

€13,96

Reeds in je keuken

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,39

Totaal:
€25,58