Gegrilde venkel met citrusdressing en geitenkaas

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g walnoten
- 120 g zachte geitenkaas
- 1 e.l. olijfolie
- 2 dl sap van clementines (voor de dressing)
- 1 dl limoensap (voor de dressing)
- 2 el suiker (voor de dressing)
- 2 venkelknollen
- 4 clementines
- peper
- 1 kardemompeul (voor de dressing)
- 2 steranijsjes (voor de dressing)
- 3 kruidnagels (voor de dressing)
- 50 g walnoten
- 120 g zachte geitenkaas
- 1 e.l. olijfolie
- 2 dl sap van clementines (voor de dressing)
- 1 dl limoensap (voor de dressing)
- 2 el suiker (voor de dressing)
- 2 venkelknollen
- 4 clementines
- peper
- 1 kardemompeul (voor de dressing)
- 2 steranijsjes (voor de dressing)
- 3 kruidnagels (voor de dressing)