Gegrilde tonijn en zuiderse groentesalade met prei
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g geelvintonijnfilet
- 4 preistengels
- 250 g gegrilde paprikareepjes (gamma Tapas)
- 240 g biotomaten met Provençaalse kruiden (gamma Tapas)
- 250 g gegrilde artisjokharten (gamma Tapas)
- 100 g gerimpelde zwarte olijven
- 3 el bloem
- 6 el olijfolie
- een kleine hoeveelheid olie om te frituren
- 1/2 kl paprikapoeder
- peper
- 700 g geelvintonijnfilet
- 4 preistengels
- 250 g gegrilde paprikareepjes (gamma Tapas)
- 240 g biotomaten met Provençaalse kruiden (gamma Tapas)
- 250 g gegrilde artisjokharten (gamma Tapas)
- 100 g gerimpelde zwarte olijven
- 3 el bloem
- 6 el olijfolie
- een kleine hoeveelheid olie om te frituren
- 1/2 kl paprikapoeder
- peper