Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenGegrilde asperges met Pata Negra
Delhaize logo
  • Gegrilde asperges met Pata Negra
    B
Gegrilde asperges met Pata NegraB

Gegrilde asperges met Pata Negra

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 80 g Pata Negra
  • 1 bussel witte asperges
  • 3 el parmigianoschilfers
  • halfgedroogde tomaatjes in olijfolie
  • 1 takje platte peterselie (versiering)
  • 1 el tijm, fijngehakt
  • 2 e.l. olijfolie
  • 80 g Pata Negra
  • 1 bussel witte asperges
  • 3 el parmigianoschilfers
  • halfgedroogde tomaatjes in olijfolie
  • 1 takje platte peterselie (versiering)
  • 1 el tijm, fijngehakt
  • 2 e.l. olijfolie

Begin met koken

: 20 min
1
Schil de asperges en snijd de harde uiteinden eraf. Houd de schillen. Die kun je invriezen en bewaren om er een soep van te maken.
2
Hussel de asperges even door elkaar met de olijfolie, de fijngehakte tijm, peper en zout zodat ze overal bedekt zijn.
3
Verhit een grillpan.
4
Gril de asperges enkele minuten langs beide kanten in de grillpan. Ze moeten nog knapperig zijn.
5
Leg ze op een bord of in een schaal en drapeer er reepjes Pata Negra over die je een beetje nonchalant (dat mag!) met je handen gescheurd hebt.
6
Bestrooi met de parmigianoschilfers.
7
Werk af met een takje platte peterselie en gedroogde tomaatjes.
1
Schil de asperges en snijd de harde uiteinden eraf. Houd de schillen. Die kun je invriezen en bewaren om er een soep van te maken.
2
Hussel de asperges even door elkaar met de olijfolie, de fijngehakte tijm, peper en zout zodat ze overal bedekt zijn.
3
Verhit een grillpan.
4
Gril de asperges enkele minuten langs beide kanten in de grillpan. Ze moeten nog knapperig zijn.
5
Leg ze op een bord of in een schaal en drapeer er reepjes Pata Negra over die je een beetje nonchalant (dat mag!) met je handen gescheurd hebt.
6
Bestrooi met de parmigianoschilfers.
7
Werk af met een takje platte peterselie en gedroogde tomaatjes.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 689; energie (kCal): 165; vetten (g): 12,1; verzadigde vetten (g): 3,4; koolhydraten (g): 3,3; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 11; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 189,09
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 689; energie (kCal): 165; vetten (g): 12,1; verzadigde vetten (g): 3,4; koolhydraten (g): 3,3; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 11; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 189,09
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Diner
Lente
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ham|Pata Grege|Dunne sneetjes|24 M gedroogd

Grega

Ham|Pata Grege|Dunne sneetjes|24 M gedroogd

2 × 50 gr

€7,98

Asperges 10-16

Delhaize

Asperges 10-16

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

Delhaize

Gedroogde Tomaten | Met Basilicum

90 gr

€2,69

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€21,63

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.