Gefrituurde ansjovis met wasabi-mayonaise en dille


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g bloem
- 400 g verse ansjovissen
- 100 g maïszetmeel
- 1 mespunt wasabi
- 1 eigeel
- 2 dl arachideolie
- 1 kl mosterd
- 1 el citroensap
- 1 el fijngehakte dille
- 50 cl zeer koud bruiswater
- 150 g bloem
- 400 g verse ansjovissen
- 100 g maïszetmeel
- 1 mespunt wasabi
- 1 eigeel
- 2 dl arachideolie
- 1 kl mosterd
- 1 el citroensap
- 1 el fijngehakte dille
- 50 cl zeer koud bruiswater